HOME OVER ONS DIENSTENPAKKET B2B MOGELIJKHEDEN REFERENTIES LINKS CONTACT

Tip!

Stomerij Primeur specialiseert zich in het reinigen van leer en suede.

De B2B mogelijkheden van Stomerij Primeur voor de zakelijke gebruiker.

Weet u dat u bij ons ook terecht kunt voor het reinigen van bedrijfskleding? Steeds meer bedrijven voorzien hun medewerkers van bedrijfskleding. Over de reiniging van deze kleding worden lang niet altijd duidelijke afspraken gemaakt. Terwijl de ene medewerker zelf zijn bedrijfskleding wast, brengt een ander het naar de stomerij.
Hieronder hebben wij enkele mogelijkheden uiteengezet, maar kijk bij ons dienstenpakket voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden.

Voor bedrijven


Overalls

De kwaliteit van uw bedrijf wordt in eerste instantie afgemeten aan de wijze waarop zij en haar medewerkers zich presenteren. Hygiëne is daarbij van uitzonderlijk belang. Het is belangrijk dat u zich realiseert: een eerste indruk maken kunt u maar één keer. Stomerij Primeur kan u daarbij van dienst zijn, omdat wij ons gespecialiseerd hebben in het stomen en reinigen van grotere hoeveelheden artikelen.

Uniformen

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan. Zowel gemeenten als banken, politie, brandweer en ander hulpdiensten, bieden hun kleding ter reiniging bij Stomerij Primeur aan. Afhankelijk van de hoeveelheid en frequentie kunnen wij voor u een scherp tarief offreren, zodat het imago dat u naar buiten toe ook matched met uw bedrijfskleding.

Verzorgen van kantinewas

Naast bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor de dagelijkse was zoals handdoeken, vaatwasdoekjes, theedoeken, schorten, en ander kantinewas. Immers wij verzorgen de textielreiniging van uw hele bedrijf.

Horecawas - tafellinnen - handdoeken

Stomerij Primeur verzorgt ook onder andere de personeelswas en gastenwas van diverse hotels. Vanuit het standpunt dat wij totale service bieden, halen wij dagelijks de was op bij diverse bedrijven en hotels.

Nadat deze was een zorgvuldige behandeling heeft gehad, zorgt Stomerij Primeur dat deze was weer netjes kan worden opgehaald of brengen wij de was weer terug op lokatie.

Wilt u als bedrijf gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op! Mail direct naar: info@stomerijprimeur.nl


   Copyright 2011 | Stomerij Primeur de Wetering. All rights reserved
Created by Dutch Grafix